fbpx

У жителя Рогатинщини поліція під час обшуку знайшла зброю, боєприпаси та вибухівку

Суспільство 18:20, 06.10, 2017

Поліція отримала оперативну інформацію про те, що 57-річний житель одного із сіл району може незаконно зберігати зброю. Обшуки підтвердили інформацію.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУНП в області.

В домі чоловіка виявили та вилучили чотири металеві банки з сипучою речовиною сірого кольору, зовні схожою на порох, два предмети циліндричної форми, схожі на димові шашки, два предмети, зовні схожі на саморобні пістолети без маркувальних позначень невідомого калібру, один з яких барабанного типу, штик-ніж, двоствольну гладкоствольну мисливську рушницю, пневматичну гвинтівку іноземного виробництва.

Крім цього, виявлено та вилучено предмети, ззовні схожі на набої до малокаліберної гвинтівки, у кількості 55 штук, патрони калібру 7,62 мм – 12 шт., патрон калібру 7,62 мм до пістолета ТТ –1 шт. та один патрон калібру 9 мм.

Усі предмети вилучено та направлено на проведення експертизи.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: