fbpx

Учасників АТО з родинами запрошують до театру на легендарну виставу

Культура 18:12, 27.12, 2016

Івано-Франківський обласний музично-драматичний театр влаштував для прикарпатських захисників та їхніх сімей новорічний подарунок.

Про це в мережі повідомив координатр Цетру допомоги учасникам АТО, представник Державної служби у справах ветеранів Володимир Веркалець. 

“Шановні учасники АТО! Колектив облмуздрамтеатру ім. І. Франка спільно з управлінням культури Івано-Франківської ОДА запрошує Вас та членів Ваших родин на перегляд вистави “ШАРІКА” – 3 січня 2017 р. о 18 год. Вхід вільний”,  зазначив Веркалець.

Для того, щоби побачити виставу, слід просто приїхати до Франківська. З собою мати посвідчення особи та УБД.

“ШАРІКА, або Кохання січового стрільця” – мега! Автобіографічна оперета за Ярославом Барничем. Це треба бачити! Нарід, вишукуйте в репертуарі і ставайте в чергу за квитками, хто не був сьогодні в театрі… Наші артисти, як завжди, на висоті… а незрівнянна Шаріка, вона ж Олеся Пасічняк, ще й звання отримала. Хоча що там те звання, коли для глядача вона вже давно “і заслужена, і народна”, – перемовлялися між собою дві поважні пані, йдучи театральними сходами і ділячись враженнями від побаченого, – ділиться враженнями у Фейсбук франківчнка Надія Шегда. – До речі, у листопаді 1943-го ця постановка йшла на сцені філармонії (тоді – приміщення театру), у той час як біля синагоги розстрілювали оунівців. У тодішньому Станіславові. Історія, яку варто знати і пам’ятати”.

Читайте: Івано-Франківський драмтеатр відкрив сезон легендарною виставою

Нагадаємо, 28 грудня о 12.00 в облмуздрамтеатрі відбудеться прем’єра вистави “Красуня і чудовисько”.

Окрім того, діток учасників АТО та волонтерів 4 січня о 16 год. Івано-Франківський обласний театр ляльок ім. М. Підгірянки запрошує на перегляд казки “Хома і щука”. Вхід вільний.

Того ж таки дня, 4 січня, обласна філармонія запрошує дітей учасників АТО на мистецьку програму “Новорічна музична феєрія”. Вхід вільний, повідомляє обласний Центр допомоги учасникам АТО.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: