fbpx

Учасників бойових дій на Прикарпатті зустріли без урочистостей

Суспільство 17:15, 27.12, 2014

На Прикарпатті уже звикли зустрічати воїнів, які повертаються із зони бойових дій. Такі повернення майже завжди урочисті, із привітаннями керівництва. Сьогодні ж стіни вокзалу стали свідками зустрічі без оркестру і урочистостей. Героїв зустрічали лише рідні, декілька активістів та два хлопчики, які написали вітальні листівки. У ці дитячі листівки дорослі вклали певну суму грошей, аби хоч якось підтримати чоловіків у камуфляжі.

Із Донбасу повернулися жителі Прикарпаття, які захищали там Україну. Більшість їх проходять службу у 128-ій окремій гвардійській гірсько-піхотній Туркестансько-Закарпатській Червонопрапорній бригаді Сухопутних військ Збройних Сил України, пише ГК.

Воїни жаліються: бійцям на передовій потрібна ротація. Справедливо обурюються, бо витримати тривалий час без сім'ї – випробування не з легких. "Та на нас усіх псіхушок не вистачить!" – не стримує емоцій Роман, учасник бойових дій.

Хлопці не розповідають про місце дислокації. Кажуть, що додому, на Прикарпаття, приїхали лише на ротацію. Десять днів, без відпустки. Опісля  знову у поїзд і на схід держави. Аби ми спокійно колядували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: