fbpx

Учасників конкурсу "Учитель року" зобов’язали писати блоги

Суспільство 10:24, 23.12, 2014

Писати блоги і створювати освітні проекти з комп'ютерною графікою – відтепер такі вміння для учасників обласного конкурсу "Учитель року" є обов’язковими. Нагородами для вчителів Прикарпаття стануть не лише визнання професійного рівня і відповідні звання, а й планшети.

Департамент освіти і науки Івано-Франківської ОДА оприлюднив умови проведення Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2015" та його обласного туру.

Кращих учителів на обласному рівні обиратимуть у чотирьох номінаціях: "Українська мова і література", "Правознавство", "Хімія", "Образотворче мистецтво". Звання преможця та лауреата виборюватимуть 59 претендентів.

Особливістю конкурсних випробувань є введення центральним оргкомітетом оцінювання власних блогів педагогів та укладання ними освітніх проектів. Серед конкурсних завдань також тестування з фахової майстерності та проведення півгодинного майстер-класу. 

Переможці у номінаціях представлятимуть Івано-Франківщину в столиці України.

На місцевому рівні кожен з переможців обласного туру, окрім визнання свого професійного рівня, отримає в подарунок від Департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації планшети.

З-поміж тих педагогів, які цьогоріч подавалися на конкурс, 25 підтвердили вищу категорію, 10 присвоєно педагогічне звання "старший учитель", трьом – "вчитель-методист".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: