fbpx

Учасники АТО безкоштовно відпочили в Буковелі

Суспільство 15:40, 22.01, 2018

Днями майже півсотні учасників АТО із Івано-Франківська та приміських сіл відвідали туристичний комплекс "Буковель". Такий відпочинок уже вкотре організував Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка. Учасники війни мали можливість освоювати траси курорту, кататись на лижах та бордах.

"Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка активно працює над тим, аби допомогти людям, яких зачепила війна. Ми неодноразово організовували поїздки у Буковель для сімей учасників війни та бійців, які зазнали травм на фронті. Цього разу вирішили запросити на лижі самих учасників АТО", – розповідає керівник центру, укропівець Віталій Мерінов.

Активний відпочинок, кажуть воїни, пішов їм на користь. Адже атовці мали можливість не тільки освоїти гірські вершини, але й провести час у дружній атмосфері.

"Було цікаво та весело. Ми отримали багато позитивних емоцій та вражень. Приємно, що на четвертому році українсько-російської війни досі є люди, які не забувають про воїнів та допомагають їм", – сказав боєць Нацгвардії Володимир.

Щодо програм, які організовує Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, а також допомоги з придбанням військової амуніції – звертайтесь в офіс за адресою: площа Міцкевича 8, 12 каб.

 

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: