fbpx

Учасники дитячого табору "Дрібнота" на тиждень стали рестораторами. ФОТО

Суспільство 20:47, 04.07, 2018

У Франківську на базі відкритого простору "Промприлад.Реновація" освітній експериментальний цех "Дрібнота" влаштовує короткочасні дитячі табори.

Табори освітнього експериментального цеху  тематичні. Другий цього літа табір "Дрібнота" присвятила кухні і підприємництву  ресторанній справі. Табір Resto Kids тривав тиждень. 

"Розуміти, як працює бізнес і розвивати навики підприємництва ще з раннього віку у сучасному світі дуже важливо",  вважає організаторка освітнього простору Наталія Найда. 

Тиждень діти дізнавалися про усі деталі роботи ресторанного бізнесу. Як працює кухня, звідки туди потрапляють продукти і скільки вони коштують. Що таке бізнес-план, потреби клієнтів і як керувати закладом. Чому логотип і формування бренду ресторану це важливо. І навіть як правильно здизайнувати інтер’єр.

А потім презентували концепції власних закладів.

Нагадаємо, на "Промприладі" поселились РобоКлубІФ, який з центром технічної освіти пропонує простір для організацій, які займаються дитячою ІТ-освітою, та простір Дрібнота. На Першому міському хакатоні від РобоКлубу підлітки створили 5 прототипів-проектів мобільних додатків, що вирішують проблеми міста. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: