fbpx

Учасниця "Голосу країни" Христина Олексин перед тим, як взяти участь у шоу, передивилася всі сезони програми

Стиль життя 12:29, 28.04, 2016

В неділю, 24 квітня, на шоу "Голос країни" відбулися треті вокальні бої, учасницею і переможницею яких стала Христина Олексин із села Старий Лисець Тисменицького району Івано-Франківської області. Христина виділялася серед усіх учасників проекту, адже не просто заспівала, але по-справжньому пережила пісню на сцені.

Ще 11-річною Христинка почала займатися вокалом в школі розвитку сучасних мистецтв "Star Team".

"Мене вразила енергія цієї дівчинки, її бажання чогось досягнути в житті. Христина вперто йшла до своєї мети, вона вміє працювати над собою, можна сказати, сама себе виховала. З нею працювало багато викладачів, і дівчинка ніколи не зупинялася, досягнувши певного етапу", – розповідає керівник продюсерського центру "Star Team" Ірина Батюк.

Христина Олексин розповіла, що з дитинства мріяла виступати на великій сцені, на масштабному шоу.

"Я передивилася усі сезони "Голосу країни" і дуже чекала, коли мені виповниться 18 років, щоб стати його учасницею. Минулого року я пройшла попередній кастинг, але під час сліпих прослуховувань виявилося, що тренери уже сформували свої команди і я не встигла виступити. Тому наступний рік готувалася, вчилася і чекала. В цьому році моя мрія здійснилася. Якщо мені випав такий шанс у житті, ним потрібно скористатися. А моя ціль – стати відомою співачкою, нести людям пісню,  розповідає двчина.  Усі учасники проекту дуже різні, є виконавці з різним досвідом роботи. Мені цікаво з ними працювати, адже "Голос країни" – це шоу, де конкурсанту пропонують бути різноплановим, пробувати себе в різних стилях. Наш тренер Іван Дорн хоче, щоб ми пробували себе в різних, іноді навіть не притаманних нам амплуа, це дещо незвично. Я переважно співаю українські народні пісні, а зараз виконую світові хіти. І це хороший новий досвід. Мої батьки, моя друга половинка, рідні, друзі і знайомі, мій викладач Ірина Батюк дуже мене підтримують і я вдячна, що в житті є люди, які додають мені віри в себе".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: