fbpx

Учні дев'ятих класів отримають нові підручники, кожна книга матиме електронну версію

Суспільство 15:29, 05.07, 2017

Для учнів 9-го класу надрукують 28 нових підручників. Їхній загальний наклад – 25 млн примірників.

Про це повідомляє видавництво "Ранок". Це підприємство друкуватиме підручники.

"У сучасних підручниках немає нудних нескінченних текстів і заповнених формулами та складними завданнями сторінок. Водночас вони цілком відповідають новим програмам, містять усі необхідні для діяльності на уроці складники (текст, малюнки, актуалізацію, запитання, лабораторні та самостійні роботи). Ці книжки написали зрозумілою дітям мовою, а головне – несуть ті знання, які можна застосувати в повсякденному житті", – кажуть у видавництві.

Наприклад, розв'язуючи задачі з математики, учні навчаться складати меню на день, рахувати калорійність продуктів та розраховувати відсотки кредиту. На уроках біології навчаться відділяти бензин від води та дізнаються, чому борошно може спричинити вибух.

Кожний підручник має електронну версію. Вона доступна на офіційній сторінці видавництва. Учні також матимуть безкоштовний доступ до відео, аудіо, карт та онлайн-текстів.

Деякі підручники виготовлені у м'якій палітурці. Завдяки цьому маса такого підручника менша на 130 грамів. Якщо в портфелі старшокласника 6 або 7 "м'яких" книг, то портфель стає легший на кілограм, кажуть у видавництві "Ранок". Великий формат дозволяє вміщувати додаткову інформацію, виносити на поля корисні поради, підказки та цитати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: