fbpx

Учні франківських шкіл використовують сертифікати на безкоштовну освіту, виграні у конкурсах

Суспільство 17:33, 19.07, 2017

Триває вступна кампанія, і дедалі більше учнів загальноосвітніх шкіл Івано-Франківська використовують свої сертифікати на безкоштовне навчання чи знижки на навчання в Університеті Короля Данила.

Про це повідомляється на сайті облдержадміністрації.

Протягом останніх півроку навчальний заклад проводив цілий ряд заходів, зокрема шоу "Школа має талант", турнір з футболу "Кубок Короля Данила", конкурс соціальної реклами "Я маю вибір". Серед інших, призами в цих конкурсах були сертифікати на здобуття безоплатної освіти в Університеті Короля Данила на будь-якому факультеті, який обере абітурієнт.

Олександр Ткачук – учасник команди, яка виграла турнір із футболу. Хлопець обрав для навчання спеціальність "Інженерія програмного забезпечення":

"Для нашої команди перемога була дуже важливою, оскільки мінімум троє гравців мали бажання навчатися саме в цьому університеті. Хоча турнір був не з легких, однак в майбутньому кожному учневі я пораджу брати участь у таких заходах", – каже Олександр.

"В Україні є дуже багато талановитих дітей. Конкурс став прекрасною можливістю отримати вищу освіту за допомогою свого таланту. Ти займаєшся улюбленою справою, та ще й навчаєшся за спеціальністю, яка тебе цікавить, попри твій талант", – розповідає одна з переможниць конкурсу "Школа має талант" Наталія Садова, яка хоче навчатися на юридичному факультеті.

Ректор Університету Короля Данила Андрій Луцький переконаний: різні соціальні заходи є необхідними. Вони не лише дають змогу обдарованій дитині виявити свій талант, почути поради фахівців та отримати цінні подарунки. Такі конкурси допомогають випускнику обрати омріяну спеціальність та отримати шанс на безоплатне навчання в університеті.

Керівництво вузу обіцяє проводити ці та інші конкурси й надалі, адже це суттєва підтримка для обдарованих дітей Івано-Франківська. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: