fbpx

Учні Яремчанщини та Отинії отримали грошові сертифікати за здобутки на олімпіадах

Суспільство 20:53, 01.06, 2015

Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка та політична партія "ВОЛЯ" продовжують нагородження переможців олімпіад на Прикарпатті. Сьогодні сертифікати на отримання одноразової грошової стипендії отримали кращі учні Отинії та Яремчанщини.

У рамках проведення свята Дня останнього дзвоника люди "ВОЛІ" та представники Фонду нагородили переможців Всеукраїнських олімпіад та їх наставників у Отинійській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

"Отинійська школа визнана кращою школою Коломийського району. Тут висококваліфіковані педагоги та обдаровані діти, які продемонстрували високі знання. Тому нам приємно вітати та нагороджувати талановитих учнів та їхніх наставників", – відзначив активіст "ВОЛІ" Роман Мадерук. 

За призові місця отинійські школярі отримали від Благодійного фонду грошові нагороди 
у розмірі до 1500 гривень. Сертифікати отримало 8 учнів. Це Богак Ярема, Петрик Юлія, Янчинська Ірина, Юзишин Марія-Марина, Ахтемійчук Руслан, Соботник Діана, Малярчук Іван, Пасічняк Ганна.

Найвищий результат продемонструвала учениця 10 класу Ірина Янчинська. Дівчина зайняла перше місце з трудового навчання на обласному рівні та 3 місце на всеукраїнському. Грошові заохочення отримали і педагоги, які підготували переможців предметних олімпіад та конкурсів.

"Дуже приємно, що наші учні, які стали призерами всеукраїнських олімпіад та інших конкурсів, сьогодні нагороджені преміями. Такі премії – дуже велике заохочення. Дякуємо Фонду Дерев'янка за те, що ділом підтримують молодих українців", — подякувала директор Отинійської школи Ольга Матковська.

Такі ж нагороди отримали учні та їхні викладачі на Яремчанщині. Фонд Юрія Дерев’янка та партія "ВОЛЯ" нагородили учнів та педагогів Яремчанських шкіл №1 та №2, Микуличинської, Яблуницької та Ворохтянської загальноосвітніх шкіл.

Нагадаємо, пріоритетним напрямком роботи Благодійного фонду вже впродовж чотирьох років є допомога освітнім закладам Прикарпаття, підтримка вчителів та талановитої молоді. Попереду ще нагородження у Косівському, Верховинському, Рожнятівському районах та Болехівській міській раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: