fbpx

"Ударівець" Роман Чернега згадав "Батьківщині" тушок

Політика 14:03, 29.07, 2014

Народний депутат Роман Чернега дорікнув "Батьківщині" тушками та прокоментував звинувачення у реалізації "ударівцями" кремлівського сценарію.

Народний депутат нагадав, що фракція "УДАР" вийшла зі складу коаліції Європейського вибору у Верховній Раді з метою виконання вимоги українського народу – повної люстрації влади.

Перевибори, переконаний нардеп, очистять парламент від комуністів та регіоналів.

"У парламенті не повинно бути жодного народного депутата, який працює проти українського народу та держави, – сказав Чернега. – У цьому контексті нам до кінця не зрозуміла позиція і істерика фракції "Батьківщина" з їхніми голосними заявами".

Зокрема, народний депутат нагадав, що депутати від "Батьківщини" звинувачують "УДАР" у реалізації кремлівського сценарію.

"Я би хотів нагадати нашим колегам (з "Батьківщини" – КУРС), що саме фракції "УДАР" і "Свобода" за весь період роботи в парламенті не позбулися жодного депутата, який би вийшов з цих фракцій. Ми підтвердили монолітність нашої фракції, народні депутати, які пройшли у парламент від "УДАРу", працюють у повному складі, – відзначив народний депутат. – Тому я би просив наших колег бути уважними у висловлюваннях і згадати своїх колишніх народних депутатів, які з лав "Батьківщини" побігли у фракцію Партії регіонів чи стали позафракційними і підтримували рішення режиму Януковича-Азарова".

Роман Чернега закликав колег об'єднатися, доопрацювати законопроекти, які стосуються фінансування армії, та прийняти їх на позачерговій сесії 31 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: