fbpx

"Україна має свого нового Верховного Головнокомандуючого Збройними Силами України", — Юрій Романюк

Політика 18:49, 25.05, 2014

Депутат Івано-Франківської обласної ради, голова фракції "Батьківщина" Юрій Романюк прокоментував для "Курсу" результати екзит-полу і перебіг голосування:

1"Найбільша перемога — це те, що вибори відбулись. Технологія зриву і провалу виборів, імпортована в Україну Путлєром, не здійснилась і зазнала краху. Перша сенсація — другого туру не буде! Всенародно обраним Президентом є Порошенко. Друга сенсація — вихід на третю сходинку рейтингу Ляшка. Це показник яскраво вираженого протестного електорату в Україні. Третя приємна новина — усі кандидати від Партії регіонів (Тігіпко, Добкін і тому подібні) отримали безпрецедентну мізерну підтримку в народі, незважаючи на те, що східні області не мали можливості і бажання голосувати. Тим не менше, 23 інші області показали справжній рейтинг регіонів.

Україна має свого нового Верховного Головнокомандуючого Збройними Силами України! Залишилося лише тепер їх з нуля створити.

25 травня 2014 року достроково ЮРИДИЧНО припинилися президентські повноваження такого непорозуміння, як Янукович. 85% виборців підтвердили свій проєвропейський вибір.

Обрання Президентом Порошенка з результатом в межах 55-57 % свідчить про те, що він справді є всенародно обраним Президентом України, а це значить, що з цього моменту українці повинні перестати боротися один з одним і направити усю силу своєї енергії на боротьбу з російськими окупантами, диверсантами, сепаратистами з метою захисту унітарності, цілісності, неподільності України. А другим завданням є відродження Української держави".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: