fbpx

Українська балерина і матір сімох дітей стала успішним бізнесменом в США

Стиль життя 12:29, 30.07, 2017

Мама семи дітей українка Ольга Гілл заснувала у США онлайн-платформу для сімей Living Notes. Крім онлайн-бізнесу, жінка займається балетом, фотографією і пише блоги. Живе в Сан-Франциско, штат Каліфорнія.

Виїхала до Сполучених Штатів з України у 17-річному віці, щоб побудувати кар'єру професійної балерини, пише Gazeta.ua

"В Україні та Східній Європі загалом для людини все розплановано: ти йдеш у школу, потім в університет і так далі. Якщо випадаєш із цього потоку, стає важко вписатися. Тому в мене був вибір – або повернутися в Україну і спробувати "вписатися", не реалізувавши себе, або пробиватися і робити те, чого справді бажала. Я вибрала останнє, і це спонукало мене рухатися вперед".

В університеті через чотири роки після свого приїзду в Штати зустріла майбутнього чоловіка. Одружилися через чотири місяці після знайомства.

Блог Living Notes розпочала в 2007 році. Писала про свій досвід, поки очікувала третю дитину. Пізніше почала виставляти інформацію про різні товари для дітей, які були корисними для неї самої. З часом цей напрямок розширила і зараз проводить дослідження ринку в США та Східній Європі. Так заснувала свій онлайн-бізнес – платформу для сімей Living Notes.

Крім онлайн-бізнесу, Ольга продовжувала займатися танцями. Відмовилася від няні та брала дітей із собою на тренування.

"Діти завжди були зі мною, і це дало мені можливість продовжувати займатися танцювальною діяльністю, – зізнається Ольга. – Вони завжди мали іграшки, єдине, що їм потрібно було поводитися тихіше. Те, що вони мали змогу перебувати в різних середовищах, підтримувало їхнє зацікавлення. А після закінчення роботи я віддавала весь час дітям, робила з ними те, чого потребували вони. Таким чином ми зберігали баланс. Те, що мої найстарші діти навчилися цьому, надзвичайно допомогло мені з усіма іншими".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: