fbpx

Українська розвідка попередила про можливість наступу російських військ і бойовиків. ВІДЕО

Суспільство 06:40, 15.02, 2016

За даними її представника Вадима Скибицького, у Донбас прибули три залізничних ешелони і 30 вантажівок із боєприпасами з Росії. У районі Красного Октября з боку сусідів через державний кордон пройшли колони військової техніки і особовий склад.

Із Донбасу надходять тривожні новини з фронту. Бойовики та російські військові, схоже, знову готують наступ. Про це повідомила цього тижня українська розвідка, йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.

 

За даними представника розвідки Вадима Скибицького, на Донбас прибули три залізничні ешелони і 30 вантажівок із боєприпасами з Росії. Серед них – і протитанкова зброя.

У районі Красного Октября з боку сусідів через державний кордон пройшли колони військової техніки і особовий склад.

Ну, а куратори першого та другого армійського корпусів "ДНР" та "ЛНР" дали команду своїм підлеглим відновити мінометні обстріли українських позицій. Про це стверджують розвідники.

Порушники режиму тиші – бойовики – й надалі збільшують калібр обстрілів на Донбасі. Українським військовим доводиться відповідати. Інакше – втрати неминучі. Бойовики першими відкривають вогонь і першими благають про тишу. Така гра на виснаження триває вже півроку.

У Пісках біля Донецька фронт стоїть, не ворушиться. Півтора року зі сторони бойовиків "прилітає", українські військові відповідають. Хлопці стримують просування ракової пухлини під назвою "русскій мір", "Новоросія", але це лише терапія. Вони поступово втрачають надію, що хтось насправді намагається вилікувати хворобу.

Наступальних планів у Києва немає. Бійцям ніхто не пояснює стратегічних і політичних планів на землю, за яку вони важать життям. В окопах шукають свої варіанти закінчення війни – "краще відмежуватися", "окрема держава, рів прокопати, колючого дрота поставити", "і забути про це, як про страшний сон", "і хай собі живуть в своєму "ДНР" та "ЛНР", "чим щвидше це зробимо, тим краще буде для України", "це все буде нагадувати Ізраїль і Палестину. Взагалі це війна не України і Росії, а війна цивілізації та дикої орди". Так говорять бійці на передовій.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: