fbpx

Українські танцюристи підкорили суддів шоу "Америка має талант". ВІДЕО

Стиль життя 21:04, 23.06, 2017

Колектив з Дніпра "Light Balance" приголомшив суддів "Америка має талант" і пройшов у фінал шоу.

Танцювальний світловий виступ вразив телеведучого Саймона Коулла, супермодель Хайді Клум, колишню "Spice Girl" Мел Бі та актора Хоуі Мандела, пише Українська правда. Життя.

"Я захоплена вами, хлопці. Хіба це не було неймовірно? Божевільно добре?" – прокричала ведуча шоу Тайра Бенкс, вибігши на сцену після виступу українців.

Вона підійшла до столу суддів і настисла "золоту кнопку", що означає – "Light Balance" тепер буде боротися за перемогу в талант-шоу у прямих ефірах.

Комп'ютерно-хореографічний проект "Light Balance" з Дніпра стартував в квітні 2012 року, йдеться на ain.ua.

19-разовий чемпіон світу з кікбоксингу Денис Балдін заснував його разом з близьким другом, програмістом Микитою Сухенком.

Денис брав участь у першому сезоні "Україна має талант" в 2009 році і пройшов до півфіналу, але під час репетиції травмувався: виконуючи складний прийом, впав з великої висоти.

"Чому вирішили спробувати саме такий формат? Це технічно складно і дуже цікаво. І просто схоже на втілення дитячої мрії", – розповідає Микита.

Навесні 2013 року Денис знову подався на українське шоу – вже разом з командою "Light Balance". В Україні команда увійшла до десятки фіналістів, але не перемогла.

Пізніше команда подала заявку на кастинг у шоу "Британія має талант". Після успіху у Великій Британії команда виступала у Німеччині.

1

Для створення світлового танцювального шоу "Light Balance" використовують технологію "холодного неону": електролюмінісцентний дріт, покритий люмінофором, світиться в електромагнітному полі.

Кожен костюм танцівників – багатоканальна світлова система ручної роботи. Ним керує контролер з Bluetooth-радіопередавачем, куди завантажується програма, написана окремо для кожного танцюриста.

Окремий додаток на ПК синхронізує роботу всіх контролерів з музикою – все це попередньо прораховується до секунд.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: