fbpx

Українські військові знищили підрозділ реактивного дивізіону військ РФ

Політика 10:09, 12.11, 2014

Сили АТО також знищили польовий склад боєприпасів і кілька одиниць техніки.

За минулу добу бойовики більш ніж 50 разів обстріляли позиції сил АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник центру "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає DT.ua.

За його інформацією, активність бойовиків і російських окупантів зафіксовано на Луганському, Дебальцевському та Донецькому напрямках – 21, 14 та 12 обстрілів відповідно.

Він повідомив про те, що 11 листопада українська реактивна артилерія завдала удару по скупченню озброєнь і військової техніки російсько-терористичних військ поблизу селища Миколаївка (район Докучаєвська, Донецька область).

В результаті удару було знищено однин з вогневих підрозділів зведеного реактивного дивізіону російських військ (постійне місце дислокації – Південний військовий округ РФ), польовий склад боєприпасів цього ж дивізіону, а також кілька одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

"За результатами удару російське командування висунуло претензії місцевим терористам щодо того, нібито була передача інформації про позиції російських підрозділів українським військам", – зазначив він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: