fbpx

Український боксер Берінчик виїхав на бій верхом на коні. ВІДЕО

Спорт 13:50, 24.06, 2018

Денес Берінчик виграв бій і повеселив публіку.

Чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (8-0, 5 КО) переміг колумбійця Хосе Луїса Прієто (26-4, 17 КО). Українець здобув перемогу технічним нокаутом. Суперник не вийшов на 6-й раунд. Берінчик виїхав на бій з роздягальні на коні, що виглядало дуже ефектно, пише Дзеркало тижня.

Безпосередньо в рингу українець був помітно швидше суперника, добре переміщувався, влучно бив з різних позицій. У підсумку 38-річний Прієто ніяких шансів не мав і капітулював у шостому раунді.

Такий результат зустрічі був очікуваним, адже Прієто три з половиною роки не бився проти бійців, у яких більше перемог, ніж поразок, а останній раз виходив на ринг близько року тому.

Відзначимо також, що бій Берінчика проходив у київському Палаці спорту, а його організатором виступила компанія братів Кличків K2 Promotions.

Нагадаємо, в грудні минулого року в Броварах Денис Берінчик переміг філіппінця Аллана Валлеспіна і став володарем титулу WBO Oriental у легкій вазі. Це перший чемпіонський пояс у кар'єрі Дениса на профі-рингу.

Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді, а у п'ятій трихвилинці українець встиг відправити суперника в нокдаун.

Денис Берінчик вважається найсильнішим легкоатлетом України за версією порталу BoxRec. У світовому рейтингу боксер з Києва займає 83-тє місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: