fbpx

Український Google відкриває набір на безкоштовні курси про інтернет-бізнес для жінок

Стиль життя 18:35, 26.10, 2017

Український офіс Google оголошує другий набір в "Digital Академію Google для жінок", де учасниць безкоштовно навчають нюансам ведення бізнесу в онлайні. Цей проект реалізується в рамках освітньої програми для жінок "Розширення можливостей з Google" (Women's Empowerment Program).

"Digital Академія Google для жінок"  це освітній проект, присвячений створенню та розвитку бізнесу в інтернеті. В ході навчання жінки-власниці і керуючі бізнесом зможуть отримати знання про те, як побудувати інтернет-бізнес з нуля, як перейти з офлайна в онлайн, як розвивати бренди в інтернеті, як шукати аудиторію, пише АІН.

Навчання складається з серії 1,5-годинних онлайн-семінарів, які будуть проходити щотижня по середах о 19:30 за Києвом. На них експерти розповідатимуть учасницям про те, як правильно створити сайт бренду, вивести на ринок новий продукт, розробити маркетингову стратегію просування, дадуть поради з юридичних, фінансових питань і логістики.

Програма стартує з 1 листопада цього року. Щоб взяти участь, необхідно заповнити анкету, де вказати пошту і ім'я, після чого вам вишлють на вказану адресу листа з детальною інформацією про програму.

Детальніше про Women's Empowerment Program можна прочитати на офіційному сайті компанії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: