fbpx

Український рок-гурт 5 Vymir презентує у Франківську новий альбом, який записав за одну добу. ВІДЕО

Стиль життя 16:30, 15.04, 2017

Концертний тур на підтримку нового альбому пройде у восьми містах України. До Івано-Франківська 5 Vymir приїде 19 квітня.

Українська інді-рок група 5 Vymir представляє свій другий студійний альбом "Нові Імена", музичним продюсером якого став Петро Чернявський, відомий за співпрацею з "Океаном Ельзи", Земфірою, Діаною Арбеніною та чималою кількістю інших артистів i колективів, автор проекту Peter and the Wolves, пише ТСН.

Альбом "Нові Імена" складається з 10 треків – вісім нових пісень та двох синглів Вічність та Холод у Волоссі, що були випущені раніше, у 2016 році. Музиканти працювали над новими треками протягом літа-осені 2016-го, а записали альбом за добу, усамітнившись у заміському будинку.

"Альбом "Нові Імена" – про єднання, про колективну енергію, про те, що нам варто триматись одне одного. Для нас дуже важливо, що цей альбом створювався у хорошій колективній атмосфері. Коли почались сесії запису, ми зробили це за добу, бо розуміли один одного і як музиканти, і як люди.

Що важливо – всі пісні були записані лайвом, саме тому вони звучать енергійно і живо. "Ми хочемо, щоб молода українська рок-сцена була об'єднаною, щоб музиканти разом їздили в тури, випускали спільні треки. Тому ми запросили різні групи знятись у нас в кліпі, намалювали їх на обкладинці", – коментує Костянтин Почтар, гіртарист і вокаліст гурту.

У березні вийшов кліп на однойменну пісню "Нові Імена", в якому, окрім музикантів 5 Vymir, знялися нові обличчя української незалежної музичної сцени. Концепцію продовжено в оформленні альбому і афіш концертного туру: на обкладинці, яку створив вокаліст і клавішник групи Вадік Лазарєв, теж зображені нові імена української музики: Sinoptik, Stoned Jesus, Sasha Boole, Grisly Faye, Andzh, Zapaska, Cardiomachine, а разом з ними учасники групи 5 Vymir.

16 квітня у Львові стартує концертний тур на підтримку альбому – наразі підтверджені концерти в Івано-Франківську, Рівному, Луцьку, Тернополі, Одесі й Херсоні – список міст оновлюється.

Презентація другого студійного альбому "Нові Імена" 5 Vymir в Івано-Франківську відбудеться 19 квітня о 20.00 в ресторані Urbane Spase 100. Вхід вільний.

Довідка

5 Vymir – український музичний гурт із Києва. Їх дебютний альбом Містолінія потрапив у топ найкращих альбомів 2014 року за версією провідних ЗМІ. У 2016 році 5 Vymir стали спеціальним гостем київського концерту бельгійської інді-групи Balthazar і хедлайнерами фестивалю Comma Stage до Дня Києва. Виступали на найбільших фестивалях країни (включно із Zaxidfest, Koktebel Jazz Festival, RespublicaFest, ГогольFest, Woodstock Ukraine та фествалі короткого метру "Де кіно"), дали концерти від Краматорська і Слов'янська до Кракова та Берліна. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: