fbpx

Укравтодор разом з китайською компанією ремонтуватиме трасу, яка пролягає через Прикарпаття

Суспільство 19:58, 10.10, 2017

Укравтодор ремонтуватиме дороги разом із китайською компанією Xinjiang Communications Construction Group Co., LTD.

Підписання відповідних контрактів відбулося у Міністерстві інфраструктури України сьогодні, 10 жовтня, інформує ТСН.

Документи були підписані в рамках проекту "Другий проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху" між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР).

Перший проект – ремонт с покращанням безпеки на дорозі М-12 Стрий – Рогатин – Тернопіль – Кіровоград – Знам'янка. Переможця тендеру було брано у серпні 2017 року, сума контракту складає $38,485 млн (з НДС). Строк виконання робіт – 18 місяців плюс 12 місяців на відповідальності за дефекти.

Другий проект – реконструкція та капремонт частини дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський. Переможця тендеру визачено у серпні, сума контракту складає $57,299 млн (з НДС). Строк виконання робіт – 8 місяців та ще 24 на відповідальності за дефекти.

"Це перший досвід роботи китайської компанії в Україні, що дуже важливо. Це фактично відновлення співробітництва з міжнародними финансовими організаціями. Ми вже маємо досвід співпраці з китайськими компаніями в поглибленні дна водойм та вважаємо, що досвід у дорожній сфері буде не менш плідним", – зазначив міністр інфраструктури України Володимир Омелян. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: