fbpx

"УКРОП" поповнює ряди

Політика 12:37, 29.07, 2017

Франківцеві Віталію Круп’яку – 29. Він одружений, має власну справу. Разом із дружиною прийшов на збори партії "УКРОП", бо хоче стати її частиною. Так Круп’яки вирішили на сімейній раді: "Ми з дружиною вирішили приєднатися до команди "УКРОПу", тому що бачимо перспективу цієї політичної сили. Це люди, які не займаються популізмом, а роблять реальні речі. На відміну від чинної влади – як центральної, так і місцевої".

"На сьогодні Івано-Франківська міська організація партії "УКРОП" налічує 63 члени. Ще більш як сотня людей написали заяви на вступ, пройшли співбесіду і невдовзі приєднаються до нашої команди", – розповідає голова міського осередку партії "УКРОП" Олег Головенський.

За його словами, кількість охочих стати частиною політичної сили щодня зростає. Люди пишуть заяви через сайт www.ukrop-if.com. або ж звертаються у офіс партії, що розташований за адресою М. Грушевського, 13.

"Поки що ми нікому не відмовили. Хоча в нас є одна принципова умова: ми не беремо людей, які були у комуністичній партії чи у "Регіонах". Охочі проходять співбесіду. Ми з’ясовуємо мотиви вступу людини в партію. І тільки тоді вона стає членом нашої команди", – зазначив Олег Головенський.

Тож на чергових зборах франківського "УКРОПу" організація поповнилась двома десятками нових членів. Посвідчення їм вручив народний депутат України Олександр Шевченко.

"На наступних виборах команда "УКРОПу" повинна взяти все. Без об’єднання з іншими політичними силами ми повинні викластись по максимуму. Але для цього треба щодня важко працювати. Бо наша мета – не чиновницькі крісла, а добробут кожного українця. Тому команда "УКРОПу" має бути сильною та єдиною", – наголосив нардеп.

"Івано-Франківська міська організація "УКРОП" – одна із найкращих в Україні. І за активністю, і за кількістю якісних членів партії, які дійсно виконують потрібну роботу. Сподіваюсь, так буде і надалі", – додав керівник обласного осередку партії "УКРОП" Микола Палійчук.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: