fbpx

Укропівець Віктор Шевченко провів традиційну зустріч з мешканцями округу

Політика 16:27, 10.11, 2017

Нещодавно Віктор Шевченко вчергове відвідав свій виборчий округ. Нардеп побував у школах, садочках, ФАПах та інших інфраструктурних об'єктах. Віктор Шевченко посприяв у виділенні на їх будівництво або ж ремонт майже 30 мільйонів гривень. Такі кошти вдалось залучити саме завдяки діалогові із місцевими громадами.

Тому після  візиту на округ Віктор Шевченко зустрівся із мешканцями Калуського, Галицького та Рогатинського районів. Люди активно спілкувались із нардепом, ставили запитання та обговорювали наболілі проблеми. Найбільше присутні занепокоєні ситуацією в країні. Зокрема, що стосується пенсійної реформи, створення антикорупційного суду та зняття недоторканності із депутатів.

"УКРОП підтримує усі ці ініціативи. Більше того, ми переконані, що недоторканність треба знімати не тільки із депутатів, а з суддів, Президента. Перед законом усі мають бути рівними", – сказав Віктор Шевченко.

Від проблем загальнодержавних – до проблем місцевих. На окрузі досі залишається чимало об’єктів, що потребують негайного залучення коштів. Щоправда, значну частину проблем вдалося вирішити.

За рік у Верховній Раді Віктор Шевченко посприяв у відновленні будівництва 3 шкіл. У 13 навчальних закладах та двох садочках зроблено ремонти, майже у 10 школах замінили вікна. Ще у двох – перекрили дах.

"У нашому селі за останній рік зробили значно більше, аніж за попередні 25. Завдяки нардепу від нашого округу нарешті зрушило із місця будівництво школи. А у місцевому клубі стало тепло", – каже мешканка Крилосу Ольга Зельманович. 

"Дійсно, у Галицький район залучено немало коштів. Активно ремонтуються об’єкти соціальної сфери. До прикладу, тільки на Крилос ми отримали більш як три мільйони гривень. І школу-довгобуд нарешті доводять до ладу", – каже член команди УКРОПу Олександр Візінський.

Саме за останній рік на окрузі зробили капремонт у 4 будинках культури, 5 ФАПах. На сьогодні тривають роботи із утеплення у двох лікарнях: Букачівській і Войнилівській. А ще на окрузі зводять міст, облаштовують сучасний спортивний майданчик і триває ремонт доріг.

"Ми можемо зробити дуже багато: головне – аби було порозуміння на всіх рівнях. Та тут якраз проблема: дурні при владі. Через них дороги робляться не так швидко, як би хотілось. А без добрих магістралей ми не матимемо економічного зростання. Байдуже, чи це дорога до великого мегаполісу чи маленького містечка. Усі мають бути зроблені. Тому 2017 стане роком ремонтів місцевих доріг на Прикарпатті", – сказав Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: