fbpx

Укропівець Віталій Мерінов – політик року в Івано-Франківську

Політика 09:19, 15.11, 2017

Івано-франківський сайт "GALKA.IF.UA" провів традиційне інтернет-голосування в проекті "Людина року". Прикарпатці обирали лідерів у 12 номінаціях. За більш ніж два тижні встигли проголосувати понад 42 тисячі людей.

У номінації "Політик року", обійшовши міського голову, впевнену перемогу здобув укропівець Віталій Мерінов. Молодий, освічений та амбіційний політик, 4-разовий чемпіон світу з кікбоксингу, фіналіст першості Європи з боксу, чемпіон України з універсального бою, володар найвищої нагороди спецназу – крапового берету, голова громадської організації "Спільними Зусиллями", тренер клубу "СПЗ", учасник АТО, керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, що пропагує здоровий спосіб життя, бере активну участь у житті міста та свого мікрорайону.

"Я щиро вдячний за кожен голос, який мені віддали люди. Це дуже почесне звання. Та обіцяю: зазнаватись не стану. Бо попереду ще дуже багато роботи. Адже політика – це не красиві слова та обіцянки, а щоденна клопітка праця. І наводити лад у країні потрібно з самого низу: від чистого відремонтованого під’їзду до боєздатної сильної армії та відповідальної влади", – наголосив Віталій Мерінов.

Поруч із укропівцем у номінації "Лідерство" переможцями стали організатори міжнародного мистецького фестивалю "Порто Франко" Роман Григорів, Ростислав Держипільський, Володимир Гайдар. Герой року – пожежник Ярослав Кучерявий. Відкриття 2017 – школяр Ернест Протас. Проголосували франківчани і за волонтерку Наталію Когут, комунальницю Руслану Василюк, науковця Максима Карпаша, медика Романа Фіщука, акторку Ірму Вітовську, спортсмена Тараса Сапу, журналіста Романа Турія та депутата міськради Андріана Волгіна.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: