fbpx

Укропівці беруть участь у чемпіонаті міста із футзалу

Спорт 13:47, 21.11, 2017

В Івано-Франківську стартував грандіозний турнір із міні-футболу. Майже 40 команд беруть участь у івано-франківському Чемпіонаті.

Розпочались змагання 11 листопада. Команди поділили на 4 групи. Наразі вони уже встигли зіграли по три гри. Варто зазначити, що такий чемпіонат чи не найбільша спортивна подія міста. Триватимуть змагання аж до весни. Команди, що посядуть перше та другі місця в групі, ввійдуть «золоту лігу» і боротимуться за головний трофей Чемпіонату.

До речі, одну із команд навіть очолив Руслан Марцінків. Щоправда, «Міська рада» останній матч  програла. На відміну від команди «Патріот». За неї виступають укропівці Олександр Візінський та Мстислав Тарас. Останній за три матчі встиг 5 разів відзначитись у воротах суперника.

"Вважаю, що спорт та активний відпочинок – запорука довголіття. Для мене особисто найбільш близьким є футбол. На полі стараюсь викладатись на повну. Адже тут потрібна не тільки майстерність, але й правильна тактика та мотивація. Як у політиці: коли ти ставиш мету і йдеш до неї. Сподіваюсь, наша команда продовжить безпрограшну серію. Звісно, такі турніри у місті треба проводити якомога частіше, залучаючи до них дітей, школярів та молодь", – зазначив Мстислав Тарас.

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: