fbpx

УКРОПівці у міськраді вимагають витратити мільйони, заплановані на "ЄРЦ", на надбавки для вчителів

Політика 11:12, 22.12, 2015

Голова фракції "УКРОП" Володимир Олійник запропонував зняти з порядку денного нинішньої сесії міськради питання щодо внесення змін до статуту КП "ЄРЦ".

Володимир Олійник звернувся до колег-депутатів з проханням зняти з порядку денного питання "Про внесення змін до статуту КП "ЄРЦ", яке передбачає збільшення статуту реорганізованого підприємства на 37 млн гривень. Депутат відзначив, що за ці кошти можна виплачувати надбавку франківським вчителям у розмірі 1300 гривень.

Крім того, Володимир Олійник запропонував заслухати звіт підприємства на сесії, а тоді приймати рішення про його реорганізацію.

Пропозицію Олійника не підтримала промерівська більшість депутатів. Голова фракції "ВО "Свобода" Роман Онуфріїв обурився заявою Олійника і назвав її "неетичною поведінкою". 

"Ви назвали "злочинною дією" рішення міськради. Прошу вас підійти до мікрофона і вибачитися або написати у прокуратуру і пояснити, в чому полягають злочинні дії", – зазначив Онуфріїв.

Депутати відмовилися включити до порядку денного питання фінансового аудити КП "ЄРЦ" та звіту його керівника (цю пропозицію підтримали тільки 11 обранців). Натомість, до порядку денного включено питання так званої реорганізації "ЄРЦ" з 36 млн. до 75 млн. грн. 

Як повідомляв КУРС, міськрада Івано-Франківська планує подвоїти статутний капітал реформованого "ЄРЦ". 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: