fbpx

Укрзалізниця та Міноборони обіцяють розробити нові вагони для військових

Суспільство 16:19, 18.02, 2017

Укрзалізниця та Міністерство оборони України планують створити нові умови для перевезення особового складу, варти та техніки.

Як повідомляє прес-служба Укрзалізниці, на цей час вирішено створити робочу групу за участю військових, перевізника, проектно-конструкторських підрозділів, вагонобудівних підприємств, долучити волонтерські організації та можливих спонсорів. 

"Робоча група працюватиме у двох напрямках: відбір кращих проектів та підготовка нормативно-технічної документації для створення належних та безпечних умов перевезень техніки, особового складу та варти", – йдеться у повідомленні.

За словами залізничників, необхідно розробити нові нормативи, за якими будуть створені вагони для перевезення вартових, що відповідатимуть сучасним вимогам, а в майбутньому – стандартам Європейського Союзу та Північноатлантичного Союзу НАТО. Також у Департаменті вагонного господарства ПАТ "Укрзалізниця" зазначили, що необхідне "чітке замовлення з боку військових".

Раніше "Радіо Свобода" опублікувала матеріал, у якому йшлося про те, що українських військових перевозять за нормативами 1953 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: