fbpx

Управління освіти не буде приймати рішення в угоду кандидатам на вибори, – Наталія Микула

Суспільство 09:43, 08.09, 2015

Начальник міського управління освіти Наталія Микула обурилась на претензію потенційного кандидата на міського голову Руслана Марцінківа в ефірі одного із місцевих телеканалів про те, що управління не закупило вчасно меблі для навчальних закладів.

Про це вона заявила сьогодні на оперативній нараді у міського голови.

"Може, ми все-таки повернемось обличчям і чітко скажемо, що будувати садочки і відкривати дошкільні групи маємо для дітей і заради них, а не для чиїхось передвиборних піар-компаній і пана Руслана Марцінківа та інших кандидатів на посади мера чи депутата міської ради. Ми це маємо робити заради дітей, а не загравати з народом і багато чого розказувати. Історія наша все чітко розставляє на місця", – зазначила Микула.  

Вона пояснила, що процес закупівлі меблів на суму 1,928 млн грн розпочався вчасно через тендер, який також відбувся згідно з планом. Однак усі 24 учасники конкурсних торгів допустили порушення при подачі документів, через що тендер не відбувся.

"Управлання освіти не буде приймати рішення в угоду будь-якому кандидату, хто би він не був",  зазначила начальник управління освіти.

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус сказав, що до неї нема жодних зауважень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: