fbpx

Urban Space 100 розпочав прийом заявок на ґранти

Стиль життя 17:23, 16.12, 2017

З 15 грудня 2017 по 15 січня 2018 року триває подача заявок на ґранти від громадського ресторану Urban Space 100. Свої ідеї автори можуть подавати на розгляд з будь-якого куточка України. Головне – реалізувати проект в Івано-Франківську.

На цей час фінансову підтримку вже отримали 59 проектів. Серед останніх підтриманих проектів: конференція "Кіно за кадром", майданчик для дитячого відділення фтизіопульмонологічного центру, танцювальний проморолик Івано-Франківська, реставрація дверей на вул. Курбаса, 5 та вул. Шашкевича, 1 і 5, проект "Енергоефективність Вашого будинку від А до Я", Лікар Свято.

Ґрантова програма від громадського ресторану Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська. Подаватися можуть некомерційні проекти, заповнені за формою та які мають конкретний результат та цілі. Структура та етапи реалізації проекту мають бути чітко прописані у заявці.

Тематика може бути різною, проте всі проекти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в м. Івано-Франківськ. До заявки обов’язково додається відеозвернення (до 3 хв.), де автор презентує проект у довільній формі. Це можливість звернутися до усіх учасників Urban Space 100 та коротко розкрити суть проекту. Для отримання фінансування заявку необхідно подати через одного із засновників, який винесе вашу ідею на розгляд.

Рішення щодо підтримки проектів приймають співзасновники ресторану на щоквартальних
загальних зборах.

Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали відповіді або отримали негативну відповідь, ви можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників ресторану і переконати його подати ваш проект на голосування.

Надішліть документи учаснику з поміткою "Проектна заявка Urban Space 100". Завантажити аплікаційну форму можна за посиланням >>>

Ознайомитися з правилами детальніше можна на сайті >>.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: