fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • "Уряд діє за принципом: щоб корова давала більше молока, її треба менше годувати і більше доїти", – Дерев’янко. ВІДЕО

"Уряд діє за принципом: щоб корова давала більше молока, її треба менше годувати і більше доїти", – Дерев’янко. ВІДЕО

Політика 15:12, 21.11, 2018

Уряд України мав би створювати нові робочі місця в Україні, а не обкладати податками гроші, зароблені українцями за кордоном.

Про це заявив один з лідерів РНС, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко, коментуючи відповідну ініціативу міністра соцполітики Андрія Реви.

"Кошти, які заробили українці за кордоном, в Україні мають оподатковуватись за ставкою 0%. Тобто українці не повинні додатково сплачувати податки за гроші, які вони вже заробили за кордоном",  переконаний депутат.

Він вважає, що уряд хоче вчергове обікрасти українців.

"Їм видається, що для того, щоб корова давала більше молока, її треба менше годувати і більше доїти. Це принцип Реви, який він сьогодні намагається застосувати, коли бачить, що на фоні їхньої абсолютно нікчемної, бандитської, грабіжницької і непрофесійної політики люди їдуть за кордон і там шукають собі долю і працюють",  підкреслив політик.

Дерев’янко зазначив, що українці пересилають в Україну від 6 до 10 мільярдів доларів щорічно.

"І пан Рева вирішив, що непогано було б ці всі гроші ще додатково оподаткувати",  обурився нардеп.

Дерев’янко вважає, що уряд має більше сконцентруватися на тому, щоб створювати робочі місця в Україні, щоб українці нікуди не їздили, щоб прибрати монополії, прибрати корупцію, прибрати ризики, які пов’язані у будь-якого інвестора з бюрократією і бандитизмом.

"Тоді не буде взагалі цих дискусій",  підсумував Юрій Дерев’янко.

Нагадаємо, міністр соціальної політики Андрій Рева заявив про необхідність ввести обов’язкові декларації для українців, працевлаштованих за кордоном. Він зазначив, що заробітчани пересилають додому щорічно близько $ 6,5 млрд. За його словами, ці кошти теж слід вважати доходами фізичних осіб і вони повинні обкладатися податком.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: