fbpx

УЄФА виділить 8 мільйонів на стадіон у Франківську

Спорт 16:33, 10.06, 2016

Івано-Франківська обласна рада доручила голові Івано-Франківської облради Олександру Сичу підписати Меморандум про співпрацю в галузі розвитку інфраструктури спортивної бази масового футболу.

Меморандум підпишуть п’ять сторін: обласна рада, обласна адміністрація, Івано-Франківська міська рада, громадська спілка "Федерація футболу України" та Івано-Франківська обласна федерація футболу. 

За меморандумом, сторони зобов’язуються скоординувати зусилля для будівництва та введення в експлуатацію футбольного стадіону.

За словами голови обласної ради, після підписання меморандуму УЄФА виділить 8 млн гривень на футбольну інфраструктуру в Івано-Франківську при умові співфінансування місцевих бюджетів.

Мова йде про ділянку на стадіоні "Рух" в Івано-Франківську. Після спорудження стадіону його передадуть на баланс обласної федерації футболу.

Керуючий справами обласної ради Василь Скрипничук розкритикував проект рішення облради. З ним погодився і депутат Микола Палійчук, підкресливши, що проект меморандуму юридично неграмотний та нікчемний.

Заступник міського голови Івано-Франківська Олександр Левицький додав, що недоцільно виділяти кошти з міського та обласного бюджету на будівництво стадіону, а після того віддавати його федерації.

Так, обласна рада прийняла рішення за основу, тобто доручила голові облради підписати меморандум. Однак доручила його розробникам привести документ у відповідність до законодавства та врахувати зауваження депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: