fbpx

В апеляційному суді Івано-Франківська відремонтують дах майже за 9 млн грн

Суспільство 11:41, 14.05, 2018

Керівництво апеляційного суду попереджає, що ремонтні роботи призведуть до певних незручностей.

Тендер на ремонт даху виграло ДП "Судовий будівельно-експертний центр", яке зобов’язалося виконати ремонтні роботи за 8,8 млн грн. Ремонт мають закінчити до 20 вересня цього року.

До тендеру допустили лише двох учасників із семи. Як пояснила керуюча справами апеляційного суду Оксана Розвадовська, інші учасники не мали ліцензії на виконання відповідних робіт.

1

Як розповів голова суду Богдан Гриновецький, у приміщенні також встановлять приставну похилу підіймальну платформу для осіб з інвалідністю. Ці роботи виконає ТОВ "УНІКАР-Авто" за 340 тис. грн.

Керівництво суду нарікає, що міська влада Івано-Франківська відмовила в облаштуванні паркувальних місць для осіб з інвалідністю. Хоча цього вимагає законодавство і з цього приводу неодноразово звертався Уповноважений з прав людини. Також у суді просять міську владу упорядкувати клумби поруч з Будинком правосуддя.

"Розпочали ми певні дії щодо реставрації вхідних дверей. Проблема в тому, що в нас недостатньо коштів", – каже Гриновецький. Також він зазначає, що в суді планують замінити опалювальну систему.

Крім того, Гриновецький анонсував, що невдовзі у суді запрацює їдальня.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: