fbpx

В АТО поранили 2 українських військових, 2 потрапили в полон

Суспільство 16:07, 27.12, 2016

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських бійців поранено, 2 потрапили в полон.

Про це у вівторок на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, пише УП.

"Внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було, двоє наших бійців зазнали поранення, і, окрім того, двоє військовослужбовців ЗСУ потрапили у ворожий полон, заблукавши поблизу Бахмутської траси", – сказав він.  

Він заявив, що бойовики продовжують порушувати режим тиші. На Донецькому напрямку було 12 обстрілів (зокрема в районі Світлодарської дуги), на Луганському – 1, на Маріупольскому – 24.

"На Маріупольскому напрямку найбільш напруженою обстановка залишається в Широкиному, де впродовж доби ворог застосовував практично увесь спектр наявного в нього озброєння, за винятком хіба що реактивної артилерії",  сказав Мотузяник, додавши, що у десяти випадках бойовики використовували важке озброєння.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", у вівторок вранці Мотузянік заявив про високу ймовірність того, що військовослужбовці могли потрапити в полон до бойовиків, але не підтвердив цього, зазначивши, що вони не були озброєні.

"У цих військовослужбовців при собі не було зброї. Вони знаходилися в лікувальному закладі, після чого, повертаючись до місця розташування, заблукали і потрапили на тимчасово окуповану територію. Є висока ймовірність, що вони потрапили в полон",  розповів він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: