fbpx

В багажнику машини прикарпатського нардепа шукали Саакашвілі. ВІДЕО

Політика 10:57, 05.08, 2017

Вчора ввечері працівники прикордонної служби заблокували рух через пропускний пункт "Краковець" на кордоні з Польщею. Ймовірно, шукали Михайла Саакашвілі, який, на їхню думку, міг перетинати вночі кордон.

Про це у мережі Фейсбук повідомив народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев'янко.

За словами Юрія Дерев'янка, кордон заблокували штучно за прямою вказівкою з Адміністрації Президента.

"Прикордонники дали команду "Бар'єр", повідомивши, що якась людина втекла! Це означає припинення випуску і впуску автомобілів з та на прикордонний пункт. Вони застосували спеціальний пристрій для блокування руху автомобілів. Всупереч закону мій автомобіль, як народного депутата, обшукували, шукаючи Михайла… в багажнику)

Після того штучно створили хаос у черзі, заблокували автобусами кільце. І хоча сам пункт пропуску пустий, людей змушують стояти в багатокілометровій черзі. Навколо багато працівників СБУ, а машини прикордонників прочісують поля навколо митниці в пошуках Михайла Саакашвілі)", – написав Дерев'янко.

Нардеп зазначає, що такі дії – це порушення не тільки українського законодавства, а ще й міжнародних угод про роботу пункту пропуску. А також знущання над сотнями людей, які не можуть нормально перетнути кордон.

Дерев'янко звернувся до Петра Порошенка з проханням негайно припинити знущатись над громадянами України та іноземцями!

"Михайло Саакашвіллі публічно повідомить про день свого повернення в Україну, про що він неодноразово заявляв", – написав нардеп.

Як писав КУРС, у квітні 2017 року "Воля" Юрія Дерев'янка і Рух нових сил Михайла Саакашвілі оголосили про об'єднання. А 26 липня Михайла Саакашвілі, який перебував у США, позбавили українського громадянства. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: