fbpx

В "Бастіоні" відбувся фестиваль культур "Global village"

Суспільство 16:58, 23.01, 2017

Вчора, 22 січня, у фортечній галереї "Бастіон" відбувся фестиваль культур “Global village”, організований молодіжною організацією AIESEC.

"Global Village" – фестиваль, де будь-який охочий мав нагоду познайомитися з культурами різних країн, поспілкуватися з понад 30 іноземними волонтерами, які приїхали в Україну і зараз перебувають в Івано-Франківську на проекті "Feel Ukraine", повідомили в організації AIESEC.

Франківчани та гості міста мали можливість доторкнутися до культури Китаю, Індонезії, Туреччини, Йорданії, Єгипту та Мексики, скуштувати сушені банани, випити китайського чаю, спробувати справжній турецький рахат лукум, насолодитися ритмами сальси, випробувати себе у національних іграх, танцях тощо. 

"Нічого не може бути більш захопливого, ніж ділитися культурою та традиціями своєї країни з іншими. Дуже дякую за можливість розказати про китайську культуру українцям, навчити їх писати ієрогліфи. Та просто дякую всім, хто прийшов сюди сьогодні! Я радий, що провів свою неділю саме так! І дякую, що допомагаєте дізнатися більше про українську культуру!" – розповідає студент з Китаю Алан.

Волонтерам вдалося здивувати місцевих жителів різноманіттям культур і традицій.

"Я ніколи до цього не мала можливості поспілкуватися з представниками стількох країн в одному місці. Сьогодні вирішила зайти в "Бастіон" і натрапила на таке дійство! Вперше в житті скуштувала китайську їжу, їла бананові чипси і просто неймовірні мексиканські спеції… Звучить дивно, але це так, саме їла)) Дякую за таку можливість! Тепер маю багато друзів з усіх куточків світу!" – каже студентка Ярина.

Такі заходи дійсно допомагають відкрити для себе світ в усіх його барвах та пізнати всі його секрети, переконані івано-франківські айсекери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: