fbpx

В Долинському районі ремонтують державну автотрасу і латають місцеву дорогу. ФОТО

Суспільство 13:01, 14.05, 2019

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області повідомляє, що тривають роботи на дорозі державного значення Н-10 "Стрий – Мамалига" та стартував ремонт дороги місцевого значення "Болехів – Гериня".

На замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області ТОВ “ПБС” продовжує поточний середній ремонт на 30-34 км автотраси Н-10 – в районі села Тяпче і Княжолука Долинського району.

Роботи здійснюються методом холодного ресайклінгу за кошти Держбюджету.

Автодорожники розпушують старе покриття, укріплюють основу, профілюють узбіччя. Після регенерації настелять два шари асфальтобетону.

Одночасно філія “Долинська ДЕД” ДП “Івано-Франківський облавтодор” розпочала поточний дрібний ремонт на дорозі місцевого значення “Болехів – Гериня”, інформує САД. На цій дорозі вкрай зношене дорожнє покриття, зважаючи на навантаження: вантажопотік – до 30 тисяч одиниць транспорту за добу, половина – важковаговики.

Місцева влада міста Болехова разом із депутатами, департаментом капітального будівництва та ЖКГ Івано-Франківської ОДА підготували проект капітального ремонту дороги “Болехів Гериня”. На цей час проект перебуває на розгляді Кабміну та Мінінфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: