fbpx

В Галичі двоє чоловіків вкрали в пенсіонерки деревообробний станок

Суспільство 17:51, 19.02, 2018

Днями до правоохоронців за допомогою звернулася 70-річна мешканка одного із сіл Галицького району, яка повідомила про те, що невідома особа з її подвір’я викрала деревообробний станок.

Працівники поліції за гарячими слідами встановили осіб зловмисників. Ними виявились 23 та 27-річного віку мешканці цього ж села.

Як з’ясували, зловмисники попередньо запримітили у господарстві потерпілої деревообробний станок. Тож вночі зайшли на подвір’я та самостійно винесли його на дорогу. Далі занесли до місця проживання одного із них, а вже наступного дня були викриті правоохоронцями, яким потерпіла повідомила про крадіжку вранці, щойно її виявила.  

У скоєному лиходії зізналися та пояснили, що крадене мали намір продати, але не встигли – їхнім діям завадили правоохоронці.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: