fbpx

В Галицькому районі чоловік намагався вкрасти з підприємства 200 літрів пального

Суспільство 12:39, 25.10, 2017

Зловмисник намагався викрасти 200 літрів дизельного палива з території державного підприємства, проте йому завадили закінчити злочин працівники охорони.

До поліції надійшло повідомлення від начальника охорони одного із державних підприємств про те, що з їхньої території працівник намагається незаконно вантажним автомобілем викрасти дизельне паливо.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події, де й задокументували факт вчинення крадіжки. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний мешканець м. Бурштин, працівник підприємства.

Як з’ясувалося, зловмисник самостійно, без дозволу водія вантажного автомобіля цього підприємства завантажив на причіп 10 полімерних каністр ємкістю 20 л кожна, заповнених рідиною із різким запахом дизельного пального. Та в подальшому чужими руками мав намір вивезти паливо з території станції та викрасти, але його діям завадили працівники охорони, котрі на пропускному пункті затримали зловмисника та викликали поліцію. Правоохоронці в ході першочергових заходів з'ясували особу причетного до злочину.

У скоєному лиходій зізнався, крадене пальне вилучили та повернули на підприємство.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин) та ч.1  ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмисникові загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: