fbpx

В Галицькому районі під час матчу футболіст покалічив арбітра

Суспільство 14:13, 14.03, 2017

У Галицькому районі під час матчу футболіст побив та облаяв арбітра.

Бійка відбулась на стадіоні села Медуха. Під час гри двох команд з Галицького району один з футболістів, використовуючи нецензурну лайку, почав суперечку з арбітром, за що отримав попередження, пише Галицький кореспондент.

Після цього обурений футболіст почав себе поводити більш агресивно, не заспокоївся і продовжував використовувати на полі лайку. В момент зупинки гри суддя застосував до порушника повторне попередження, пред’явивши почергово жовту та червону картки.

А коли схилився записати рішення у робочий зошит, отримав удар у щелепу від обуреного спортсмена. Після чого футболіст зійшов з поля.

Як у суді пояснив сам хуліган, суддя зробив повторне попередження, відразу показавши червону картку, що не відповідає правилам футбольного суддівства.

Судова експертиза встановила, що футболіст наніс тілесні ушкодження у вигляді закритого двобічного перелому нижньої щелепи, що викликало необхідність проведення операції.

Заслухавши всіх свідків та сторони, суд вирішив, що футболіст заподіяв умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та грубо порушив громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (тобто хуліганив).

А відтак суд постановив позбавити порушника волі на один рік.

КУРС писав про інцидент на футбольному матчі в Галицькому районі, але вже в селі Мединя, коли футбольний вболівальник вдарив арбітра. Суд визнав чоловіка винним та призначив штраф 8500 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: