fbpx

В їдальні однієї зі шкіл Івано-Франківська ввели безготівкову оплату. ВІДЕО

Суспільство 15:54, 19.11, 2018

В їдальні школи №24 можна розрахуватися банківською карткою. Заклад приєднався до списку тих, хто впровадив безготівкову систему оплати за обіди.

Директор школи Ігор Мельничук переконаний, таке нововведення буде корисним не лише для учнів, але і для їхніх батьків. Останні зможуть контролювати витрати та харчування своїх чад. А ще такий процес вчить фінансової культури з наймолодшого віку, йдеться у сюжеті "Каналу 402".

"Це є наука і підготовка дитини до ведення власного навіть малесенького бізнесу – де можна зекономити, де витратити. Вона вже вміє не лише користуватися, а й правильно використовувати свої кошти. Тому тут і питання харчування, і економічні знання, підготовка дитини до ведення свого майбутнього господарства", – розповідає Ігор Мельничук.

Стстема електронного гаманця у 24 школі працює вже два місяці. За цей час до програми підключилися 120 учнів. Втім, керівництво закладу сподівається, що скоро власників пластикових карток побільшає. Оформити дитині платіжку батьки можуть в одному з банків. 

В школі зазначають, що трапляються випадки, коли в дітей паперові гроші крадуть або їх просто гублять. За допомогою банківської картки кошти завжди будуть у безпеці, навіть при втраті електронного гаманця.

ідписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: