fbpx

В ІФНМУ 120 викладачів з іноземних мов пройшли діагностичне тестування

Суспільство 18:11, 12.04, 2017

Днями кафедра мовознавства Івано-Франківського національного медичного університету провела діагностичне тестування з іноземних мов, яке складали понад 120 викладачів університету.

Тестування проходили передовсім слухачі базового і середнього рівнів НТЦ "Іноземні мови для професійного спілкування". Воно відбулось на виконання вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 06.02.2017 р. №174 "Про внесення змін до Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам" та рішення Вченої ради ДВНЗ "Івано-Франківський національний медичний університет" від 27.10.2015 р. (протокол № 12), у рамках укладеного договору між ІФНМУ й українським представництвом Cambridge English Language Assessment (CELA), із метою запровадження комплексного плану сертифікації знань з іноземних мов за шкалою "Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти", відповідно до розпорядження від 30.03.2017 р. першого проректора професора Ганни Ерстенюк.

За результатами цього тестування організатори сформували додаткову групу (15 осіб) для складання іспиту FCE від Cambridge English Language Assessment у червні 2017 року, інформує прес-служба ІФНМУ.

Інших працівників ІФНМУ, які склали діагностичне тестування з іноземних мов, розподілять у групи НТЦ "Іноземні мови для професійного спілкування" на 2017-2018 навчальний рік з урахуванням засвідченого ними рівня володіння іноземними мовами.

Вже 18 травня в ІФНМУ відбудеться Skype-консультація представника Grade Education Centre із приводу процедури складання іспиту FCE (на В2).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: