fbpx

В ІФНМУ обрали найкращого студента року. ФОТО

Суспільство 21:14, 06.12, 2017

В Івано-Франківському національному медичному університеті відбулось яскраве шоу "Студент року". Найкращого студента обирали з-поміж п'яти конкурсантів з різних груп і курсів, які презентували свої таланти і здібності.

Учасниками конкурсу стали п’ять студентів-медиків:

Тетяна Рангулова – 6 курс, 5 група, голова Студентського наукового товариства

Максим Гирич – 6 курс, 10В група, керівник авторського цеху студентського журналу "МЕД"

Тетяна Лазуркевич – 4 курс, 31 група

Іван Бойчук – 6 курс, 6 група, головний редактор студентського журналу "МЕД"

Руслан Мандзюк – 3 курс, 9 група

До журі конкурсу увійшли декан медичного факультету, професор Роман Яцишин, заступник декана медфакультету зі спеціальності "Лікувальна справа" 3-4 курси Роман Ган, викладач вокалу, бек-вокалістка гурту "Цвіт кульбаби" Діана Бігун та Заслужена артистка України Галина Баранкевич, інформує прес-служба ІФНМУ.

Конкурсанти змагалися у трьох конкурсах: "Ерудиція», "Імпровіз" і "Таланти". Студенти читали свою поезію і прозу, танцювали, ліпили глиняні вироби, показували свої кулінарні вміння. Переможцем конкурсу стала Тетяна Лазуркевич, яка й отримала відзнаку «Кращий студент».

"Без нагород додому не пішов жоден з конкурсантів, адже журі та глядачі визначили переможців в окремих номінаціях, – розповідає секретар Студентського парламенту ІФНМУ Вікторія Боліновська. – Для нас це була дуже відповідальна подія, і сподівємося, що дійство усім сподобалося. Дуже приємно, що ми отримали схвальні відгуки від незаангажованих глядачів – представників студентських парламентів інших івано-франківських вишів, яких ми запросили на цей вечір".

Студента року Тетяну Лазуркевич привітав ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко.

"Наші неймовірні студенти – це найдорожче, що має наш університет, – говорить ректор. – Ми радіємо з того, що наша молодь талановита у всьому, і створюємо всі умови, щоб вони розкривали себе з різних сторін. Вітаю переможця, всіх конкурсантів і всіх наших студентів. Ви найкращі!"

"Ці події дають зрозуміти, що не навчанням єдиним живе студент медичного університету, – каже голова Студентського парламенту ІФНМУ Олег Тромбола. – Такі проекти розкривають нас як організаторів, акторів, театралів, співаків і танцюристів, імпровізаторів і дотепників, демонструють нашу кмітливість та вміння швидко адаптовуватись. Студент-медик – представник еліти і має бути найкращим у всьому".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: