fbpx

В ІФНМУ проходить благодійний ярмарок

Суспільство 12:20, 15.04, 2015

Студенти-медики зініціювали проведення благодійного ярмарку для збору коштів на потреби військових з Прикарпаття. До акції долучились активні студенти інших івано-франківських вузів.

У фойє Івано-Франківського національного медичного університету продаються здебільшого вироби, зроблені власноруч студентами – починаючи від випічки і завершуючи картинами та прикрасами.

Ректор ІФНМУ Микола Рожко розповів, що це вже не перша ініціатива студентів-медиків. Під час попередніх заходів збирали певні суми і передавали їх військовим або їх родинам. Нещодавно відправили на Схід автомобіль та медикаменти. Окрім того, сьогодні за волю нашої держави на фронті воює 12 викладачів вузу.

"Я спілкувався з нашими викладачами, які знаходяться в зоні АТО, буквально недавно. І якщо в них є потреби, ми відправляли їм цілий бус із амуніцією, медикаментами, харчуванням. Ми постійно підтримуємо з ними зв’язок",  розповів Микола Рожко.

Нагадаємо, цього року в ІФНМУ відновила роботу кафедра військової медицини, на якій проходять підготовку майбутні офіцери запасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: