fbpx

В ІФНМУ відзначили грамотами і преміями найкращих викладачів-кураторів. ФОТО

Здоров'я 21:06, 21.12, 2017

В Івано-Франківському національному медичному університеті відзначили нагородами найкращих викладачів-кураторів.

Кожен з присутніх кураторів отримав пам’ятну грамоту. Вже згодом вони також отримають і грошову премію. Та, як кажуть представники ректорату, це мінімальна відзнака, яку заслужили викладачі, адже робота куратора є безцінною, інформує ІФНМУ.

"Роботу куратора неможливо виміряти ніякими звітами, адже не виміряєш спілкування викладачів зі студентами, роботу з групами,  говорить перший проректор ІФНМУ, професор Ганна Ерстенюк.  Далеко не всі наші студенти, коли вступають до університету, знають, як привітатися чи притримати вхідні двері, кого пропустити перед собою, і дуже багато інших моментів. А волонтерська робота, участь у культурних заходах, знайомство студентів з театром, філармонією, зрештою з бібліотекою  це складові формування молодої людини як особистості. І куратор має зрозуміти, чому в конкретного студента є ті чи інші проблеми з відвідуванням чи навчанням. Це неймовірна робота".

"Роботу наших кураторів важко переоцінити,  говорить заступник ректора з виховної роботи, доцент Ігор Ванджура.  Під час благодійних акцій, які організовують куратори спільно зі студентами, наша молодь бачить інший бік життя, людей із проблемами, які потребують допомоги, і це має велике значення. Ці грамоти, таке заохочення, – це мінімум, що ми можемо зробити, але сподіваюся, це буде традиційним. Робота зі студентами не завжди видна, але в наш час вона надзвичайно важлива. Тож ми дякуємо всім нашим кураторам за їхню роботу!"

"Сьогодні були відзначені найкращі куратори університету, які дійсно приділяють багато уваги студентам, організовують їх,  розповідає голова ради кураторів ІФНМУ, доцент Тетяна Князевич-Чорна.  Насправді всі наші куратори активно працюють з молоддю. Їхня робота не завжди помітна, але її видно пізніше, бо ми випускаємо достойних студентів, котрі мають всі риси, якими має володіти лікар і людина. І кожен куратор робить великий вклад у формування такої особистості студента".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: