fbpx

В ІФНМУ зустрілись випускники 1977 року

Суспільство 21:08, 01.09, 2017

Днями святкували 40-річчя закінчення Івано-Франківського державного медичного інституту випускники 1977 року. 152 однокурсників зібрались у стінах Alma Mater.

Ректор університету, професор Микола Рожко розповів про досягнення за минулі роки, зростання наукового потенціалу університету, нарощення матеріально-технічної бази.

Гостей також привітали їх вчителі – професор Ірина Купновицька, доцент Василь Ткач, доцент Дмитро Александрук, інформує прес-служба університету.

Випускники університету працювали і продовжують працювати в медичних закладах охорони здоров'я України і за її межами. Серед них є доктори наук (Оксана Корчинська-Солодяннікова, Тетяна Лісовська, Дзвіна Шніцар-Масляк, Василь Подольський), Заслужені лікарі України (Марічка Олексюк, Ярослав Маслій, Богдан Феняк, Віктор Якимчук, Людмила Левкун-Стасюк). В практичниій охороні здоров'я в різних куточках України трудиться понад 10 кандидатів медичних наук. В рідному медуніверситеті прцює двоє випускників – Василь Перцович, Надія Ромаш.

"Незалежно від того, де і ким працюють випускники 1977 року, вони залишаються гідними і достойними звання випускника нашого рідного вузу, – говорять учасники зустрічі. – Серед нас є творчі особистості, які читали власні вірші: Леся Кіт, Люба Грицишин, Іван Тимців. А вірш Анатолія Беха "Все повертається назад" став лейтмотивом зустрічі. До зустрічі підібрано збірку пісень молодості і кожний випускник отримав на згадку пісенник. Ми вдячні ректорату, який радо нас зустрів в стінах рідного вузу. Ми знову відчули себе молодими, а 32 випускники, проживаючи у профілакторії університету, який надав ректорат, справді відчули себе студентами".

Під час зустрічі презентували фільм-спогад про студентські роки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: