fbpx

В ІФНТУНГ першокурсників "помили" у нафті. ФОТО

Суспільство 18:33, 14.09, 2017

Вже традиційно в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу на початку навчального року відбувається церемонія посвяти нафтою студентів-першокурсників Інститутів нафтогазової інженерії, інженерної механіки та геології та геофізики у нафтовики.

Захід розпочався "Маршем нафтовиків", після чого лунали слова привітання. Від імені адміністрації університету студентів привітав проректор з науково-педагогічної роботи Олег Дзьоба, який підкреслив важливість обраної студентами професії та внесок університету упродовж 50 років у розвиток нафтогазової освіти та науки. У вітальних виступах директора ІНГІ Олега Витязя та віце-президента з управління персоналом ПАТ "Укрнафта" Олени Кропив’янської йшлось про великі можливості і перспективи нафтогазових спеціальностей й про великі очікуванні від майбутніх нафтовиків та геологів, які сьогодні ще тільки стоять на порозі до Світу Знань, передає прес-служба ІФНТУНГ.

З привітаннями завітала на церемонію  з кубком "чорного золота" Королева Нафти у супроводі почесної варти. Студенти мали можливість побачити, як працює верстат-качалка перед головним корпусом ІФНТУНГ. Завершилась церемонія традиційним "нафтовим рукостисканням" з першокурсниками, яке провів директор Бізнес-підрозділу (Захід) Олег Мальчик. До привітань долучились з музичними дарунками студенти ІНГІ.

Церемонія посвяти щороку є видовищним театралізованим дійством, яке готує Центр культури і дозвілля студентів ІФНТУНГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: