fbpx

В ІФНТУНГ зібрали понад 30 тисяч гривень на лікування важкохворого хлопчика

Суспільство 15:45, 11.12, 2017

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу провели благодійний концерт "Світ очима дітей".

Концерт оранізували випускниця ІФНТУНГ Галина Когут та Центр культури і дозвілля студентів університету. Зібрані кошти підуть на лікування маленького хлопчика – Сергія Шищука з Івано-Франківська, який  страждає від епілепсії і ДЦП: через сильні приступи його мозок відмирає.

Хлопчику терміново потрібна дорога операція за кордоном, а коштів у родини немає.

З самого ранку у фойє головного корпусу ІФНТУНГ відбувався благодійний ярмарок: можна було придбати новорічні прикраси ручної роботи, розмальовані  студентами та випускниками-архітекторами, інформує прес-служба ІФНТУНГ.

Ввечері розпочався благодійний концерт, в якому взяли участь Заслужена артистка України Галина Баранкевич, Заслужена артистка України Світлана Весна, отець Олексій Саранчук, гурт Malex Band, зразковий ансамбль естрадно-спортивного танцю "Зірка мрії" ЗОШ №1 м. Івано-Франківська (керівник – Тетяна Грибович, хореограф – Галина Когут) й ін.

Під час благодійного концерту відбувся також аукціон картин ручної роботи, котрі виконала бабуся хворого хлопчика.

За попередніми підрахунками зібрано 31 000 грн. Крім того, ректорат ІФНТУНГ виступив з ініціативою оголосити додатковий збір добровільних пожертвувань серед працівників та студентів університету на лікування Сергійка Шищука.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: