fbpx

В ІФНТУНГ пропонують роботу викладачам на 29 кафедрах у 7 інститутах

Суспільство 19:12, 11.04, 2019

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу оголосили конкурс на заміщення вакантних посад професорів, доцентів та асистентів – усього 58 ставок.

ІФНТУНГ оголосив конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників.

Пропонують роботу на 29 кафедрах у 7 інститутах, всього виставили на конкурс 58 ставок.

Потребують на роботу в університет завідувачів кафедр  загальної, інженерної геології та гідрогеології (д.г.н., проф.) та прикладної математики (д.т.н., проф.)

В Інстиуті інформаційних технологій чекають викладачів на кафедрах: прикладної математики, комп’ютерних систем та мереж, інженерії програмного забезпечення, на кафедрі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.

Інститут нафтогазової інженерії пропонує роботу на кафедрах буріння свердловин, вищої математики та видобування нафти і газу. 

Інситут інженерної механіки має вакансії на кафедрах комп’ютеризованого машинобудування; інженерної та комп’ютерної графіки; технічної механіки; автомобільного транспорту.

Інститут економіки та менеджменту  на кафедрі фінансів; кафедрі менеджменту і адміністрування; Кафедрі теорії економіки та управління.

Інститут природничих наук і туризму  на кафедрі загальної, інженерної геології та гідрогеології; геології та розвідки нафтових і газових родовищ; екології; туризму.

Інститут архітектури, будівництва та енергетики –на кафедрі енергетичного менеджменту та технічної діагностики; відновлювальної енергетики, енергоефективних споруд та інженерних мереж; кафедрі геодезії та землеустрою; кафедрі електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.

Інститут гуманітарної підготовки та державного управління  на кафедрах публічного управління та адміністрування; англійської мови; суспільних наук; документознавства та інформаційної діяльності; фізичного виховання та спорту. 

Претендентам для участі у конкурсі слід подати заяву на ім’я ректора університету та документи  особистий листок з обліку кадрів, автобіографія, копії дипломів про повну вищу освіту, науковий ступінь, атестат про вчене звання, список наукових праць, навчально-методичних розробок та винаходів.

Термін подання заяв на участь у конкурсі – до 8 травня.

Звертатись до відділу кадрів – (0342)54-70-81 або до приймальні університету (0342) 54-72-66.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: