fbpx

В Івано-Франківській ОДА обіцяють прислухатись до думки громади, призначаючи голів РДА

Суспільство 17:27, 08.12, 2014

У Калуші відбулися слухання щодо визначення кандидатур на посаду голови районної державної адміністрації.

До обласної державної адміністрації документи подали дев’ять претендентів, які під час слухань представили свої програми діяльності на посаді голови РДА та відповіли на запитання громадськості. Голова експертної комісії, виконуючий обов’язки заступника голови обласної державної адміністрації Володимир Кушнір зосередив увагу на актуальності та причинах проведення зустрічі, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

"За результатами слухань представники експертної комісії викладають думки місцевих жителів голові облдержадміністрації Олегу Гончаруку. Сподіваюся, що такі зустрічі допоможуть очільнику області прийняти єдино правильне рішення, і кожен район отримає достойного керівника. В той же час хочу наголосити, що ми обов’язково перевіряємо на достовірність наведені під час слухання факти, оскільки причини їх озвучення можуть бути різними, не завжди обґрунтованими", – пояснив посадовець. 

Виконуючий обов’язки заступника голови облдержадміністрації окремо прокоментував побоювання окремих громадян щодо відсутності голосування за кандидатів під час слухань:

"Ми не можемо порушувати закон і самостійно вводити вибори керівників адміністрацій. Але прислухатись до думки жителів кожного району  зобов’язані, чим сьогодні й займаємося. Громада допомагає нам отримати інформацію про попередню діяльність кандидата, про яку не завжди можна знати в Івано-Франківську. Усі побоювання щодо неврахування головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком думки громадян є безпідставними і будуть спростовані самими призначеннями", – запевнив Володимир Кушнір. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: