fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • В Івано-Франківському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації держава не забезпечує дітей одягом та взуттям

В Івано-Франківському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації держава не забезпечує дітей одягом та взуттям

Суспільство 18:42, 11.05, 2018

9 травня представник Секретаріату Уповноваженого та регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого в Івано-Франківській області у межах національного превентивного механізму здійснили повторний візит без попередження до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

У зв’язку із недостатнім фінансуванням закладу частина рекомендацій, що були надані за результатами проведення попереднього  візиту, не була виконана. Зокрема, не вистачає коштів для ремонту даху і водогону, закупівлі одягу, взуття і меблів, повідомляють на сайті Уповноваженого ВРУ з прав людини.

При цьому керівництво докладає чимало зусиль для забезпечення належних умов проживання дітей, налагодило зв’язки з благодійними та громадськими організаціями області. За рахунок благодійної допомоги в центрі замінено 43 вікна на нові, зроблено ремонт в ігровій кімнаті, також тривають внутрішні ремонтні роботи. Небайдужі громадяни приносять одяг, взуття та інші необхідні речі для дітей. Для індивідуальної та групової роботи з дітьми у центрі облаштовано сенсорну та класну кімнати.

Про виявлені порушення та недоліки в центрі після закінчення візиту повідомлено керівництво закладу та надано рекомендації для їх усунення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: