fbpx

В Івано-Франківську 75 курсантів склали присягу працівника поліції. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 10:55, 12.10, 2018

Сьогодні курсанти Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ урочисто склали присягу.

На присягу до прикарпатських курсантів приїхав проректор Національної академії внутрішніх справ підполковник поліції Андрій Запотоцький. Привітати курсантів-першокурсників прийшли також начальник ГУ Національної поліції в області Володимир Голубош, начальник патрульної поліції області Олег Костенко, заступник міського голови Івано-Франківська Микола Вітенко. 

"Вдячний долі, що випала така честь – бути разом з вами на такому святі. Дуже символічно, що у нас присяга напередодні визначного свята. Вітаю вас із Днем захисника України! Зараз це не просто репліки. Дивлячись на вас, я абсолютно впевнений, що це нова генерація. Подивіться на них, вони мотивовані, усміхнені і головне, що вони щирі, справжні",  сказав проректор академії внутрішніх справ Андрій Запотоцький.

Запотоцький також розповів, що робить Академія у Києві та регіонах. Похвалився двома новими гуртожитками для курсантів.

"Ви зробили твердий крок до того, аби служити і захищати. Служити і захищати ціною вільного часу, власного благополуччя, інколи навіть ціною найдорожчого  свого життя. Хочу побажати вам наснаги, аби ви стали гідними дітьми своїх батьків, побратимами своїх колег. Щоб кредит довіри українського народу до вас не закінчувався",  звернувся до курсантів начальник Нацполіціі в області, полковник Володимир Голубош.

Всього присягу працівника поліції склали 75 курсантів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: